Slide 1

ACTIe

SOLAR ROLLUIKEN EN SCREENS!

Slide 1

ACTIE

Knikarmscherm gesloten cassette met elektrische bediening:

Vanaf € 1535,00 incl montage

previous arrow
next arrow

ACTIE: Rhodos open cassette

Traditionele vorm waar absolute degelijkheid vanaf straalt. De decoratieve ribben die in zowel kap als voorlijst terug te vinden zijn zorgen voor betaalbare exclusiviteit. Bij een actiematig knikarmscherm Malta is de keuze in de breedtes en de uitval beperkt tot een aantal vaste maten. Ook is de dessinkeuze van het doek, omkastingskleur en de bedieningswijze beperkt.

Bediening: Oogwindwerk links of rechts met draaistang/elektrisch met schakelaar.

Als actie uitvoering verkrijgbaarbaar in de volgende maten:
Breedte 300 tot 550, uitval 250m.

Bekijk de prijzenlijst

ACTIE: IBIZA semi-cassette

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. Het perfecte uiterlijk van dit scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier,

Diverse Ral kleuren en maten leverbaar tot 550 breed en 300 uitval. OPTIE LED verlichting.

Bekijk de prijzenlijst

ACTIE: Corfu gesloten cassette

De cassette Corfu is een zelfdragend cassette knikarmscherm met zeer bijzondere specificaties. Een extra zware uitvoering met fraaie belijningen en door gebruik te maken van speciale afdekkappen zijn er geen schroeven zichtbaar. Door het gebruik van de zelfdragende achterplaat is dit scherm bij uitstek geschikt voor een grote breedte en uitval, en is de Corfu in gesloten stand een zeer fraai sluitende cassette.

Diverse maten leverbaar 300/650 uitval van 250/350. Ral kleuren: Roomwit/Antraciet/Stargrey en Sparkling black.

Bekijk de prijzenlijst

ACTIE: BALERO gesloten cassette 600/300, Somfy elektrische bediening

Deze dichte cassette is een superplatte verschijning, voorzien van alle accenten voor een topdesign.
Door zijn platte uiterlijk, perfecte afwerking en speciale steltechniek is dit scherm vrijwel overal toepasbaar. Het gehele scherm is kantelbaar zodat vrijwel elke uitvalshoek zonder problemen te realiseren is. Leverbaar met ronde en halfronde voorlijst.

Leverbaar in roomwit, wit, grijs, antraciet en sparkling zwart.

Diverse maten leverbaar tot 7 meter breed en 300uitval.

Bekijk de prijzenlijst

ACTIE: PALMA gesloten cassette

De uiterst fraaie belijning en ronde accenten geven dit bijzondere scherm een uiterst modern karakter mee. De cassette Palma beschikt over alle eigenschappen om tot één van de beste knikarmschermen te behoren. De geintregeerde cassette die voorzien is van een doekgoot draagt er zorg voor dat het doek in opgerolde vorm optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Omdat zelfs details opvallen, is de Palma een pronstuk aan elke gevel.

Diverse maten leverbaar.

Bekijk de prijzenlijst

Marbella gesloten cassette leverbaar tot 10 meter breed

Een extra zware uitvoering en toch zeer compact van vorm. Fraaie belijning en ronde accenten geven de ‘finishing touch’. De cassette Marbella is in maatwerkuitvoering te koppelen tot liefst 10 meter! De uitvoering is inclusief doekgoot zodat het doek extra beschermd wordt.

Leverbaar in diverse maten tot 10meter breed.

Bekijk de prijzenlijst

ACTIE: IBIZA PLUS gesloten cassette

Door een speciaal gevormde kap is dit scherm compleet gesloten. Het doek is optimaal beschermd tegen weersinvloeden.Leverbaar in Ral roomwit 9001, antraciet 7016 struct., stargrey 9007 struct., wit 9010 en sparkling black.Diverse maten en bedieningen leverbaar.

Als extra optie Somfy LED verlichting, dimbaar met geintegreerde trafo en ontvanger.

Bekijk de prijzenlijst

Madeira zonwering met staander, diverse maten en kleuren leverbaar.

De pergolazonwering Madeira is speciaal ontwikkeld waarbij een grote breedte gecombineerd kan worden met een extra grote uitval, zeer windvast en geeft een grootst mogelijk schaduwgevend oppervlak met minimale muurbelasting. Het doek wordt naar voren gebracht door middel van de voorlijst die, in gesloten toestand volledig in de cassette verdwijnt.

leverbaar tot 10meter breed tot 4.50m uitval. Ral 7016/9007/black/9001.

Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Bekijk de prijzenlijst

SERRANO Veranda zonwering: tot 9 breed en 5m uitval.

Zelfs bij weinig zonlicht kan de temperatuur in uw veranda al oplopen tot onaangename hoogte. De verandazonwering wordt bovenop uw serre geplaatst, waardoor een prachtig harmonieus geheel wordt gevormd. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten. Leverbaar in Ral Antraciet, Zwart, Stargrey en Roomwit.

Wanneer u kiest voor een verandazonwering, kiest u voor puur genieten van de bijzondere sfeer in uw serre, onder alle omstandigheden.

Bekijk de prijzenlijst